Széchenyi 2020 program

"Kapacitásbővítő beruházás Tóbiás Ida Klára egyéni vállalkozó cibakházai telephelyén"

Tóbiás Ida Klára egyéni vállalkozó cibakházai telephelyén egy pálinkafőzőt, 2 db kozmaolaj szűrőt, 2 db mintavevő készüléket, egy cefreszeparátort, egy cefreszivattyút és egy lepárlást vezérlő berendezést vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 21,68 millió forintos támogatás segítségével.

Tóbiás Ida Klára 1984-ben kezdte meg a tevékenységét, mint egyéni vállalkozó. Ekkor rendezte be az első szeszfőzdéjét az ország egy elmaradott településén, Cibakházán. A társaság fő tevékenysége a kezdetektől fogva pálinkafőzés volt, amit a mai napig folytat.

Fejlesztésünk célja volt a technológiai fejlesztés és a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett berendezések segítségével magas minőségű termékeinek termelését érte el, így megőrizi versenyképességét a piacon.

A pályázat keretén belül megvásároltunk és üzembe helyeztünk 1 db HAGYÓ-SPIRIT 450/250GNM+ PÁLINKAFŐZŐ, 2 db HAGYÓFILT KOZMAOLAJ SZŰRŐT, 2 db MINTAHAGYÓ 1001 MINTAVEVŐ KÉSZÜLÉKET, 1 db FRUITHAGYÓ BF500 CEFRESZEPARÁTOR berendezést, 1 db LIVERANI MAJOR CEFRESZIVATTYÚT és 1 db RÉVÉSZ I lepárlásvezérlő berendezést. A berendezések bővítik a társaság kapacitásait, javítják a versenyképességét. A projektet 2016.03.02-án kezdtük meg a szállítási szerződés megkötésével, a berendezéseket 2016.06.28-án vettük át és a NAV üzembe helyezésekor 2016.08.03-án használatba vettük.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, hogy a társaság a piaci szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítésünk modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 22 millió forint európai uniós támogatás segítségével.”

További információ kérhető: Tóbiás Ida Klára
Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (70) 327 2175, e-mail címünk: tobiasklara25@gmail.com)
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-15-2015-00194
Befejezés időpontja: 2016.08.03.; Támogatás aránya: 70%.

Széchenyi 2020 program

"PÁLINKAFŐZÉSI KAPACITÁS BŐVÍTÉSE TÓBIÁS IDA KLÁRA EGYÉNI VÁLLALKOZÓ CIBAKHÁZAI TELEPHELYÉN"

Tóbiás Ida Klára egyéni vállalkozó cibakházai telephelyén egy kisüsti pálinkafőzőt, 7 db 15 hl-es rozsdamentes, lábonálló pálinkatároló tartályt, valamint 7 db 9,5 hl-es rozsdamentes, lábonálló pálinkatároló tartályt vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 12,35 millió forintos támogatás segítségével.

Tóbiás Ida Klára 1984-ben kezdte meg a tevékenységét, mint egyéni vállalkozó. Ekkor rendezte be az első szeszfőzdéjét az ország egy elmaradott településén, Cibakházán. A társaság fő tevékenysége a kezdetektől fogva pálinkafőzés volt, amit a mai napig folytat.

A társaság a jelenlegi projektben a meglévő gyártási technológia fejlesztését, valamint kapacitásának bővítését tűzte ki célul. A technológiai fejlesztés mellett a versenyképesség javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása is cél volt.

A társaság a projekt keretein belül beszerzett berendezések segítségével bővítette kapacitását, javította versenyképességét, valamint javította gyártási technológiáját.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a napi működésbe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 12 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a http://palinkaberfozes.hu/ oldalon olvashatnak. Tóbiás Ida Klára

További információ kérhető: Tóbiás Ida Klára
Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (70) 327 2175, e-mail címünk: tobiasklara25@gmail.com)
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-00224
Befejezés időpontja: 2017.11.07.; Támogatás aránya: 50%